(For my fellow dutch boys and girls)

Yeah, That’s right.. Wil je een 200 euro voucher winnen van de River Island?
Het enigste wat je moet doen is hier klikken en rechtsboven op het plaatje ‘Click Here To Enter
je gegevens invoeren. Easy peasy toch?

Check hier gelijk een paar van mijn favoriete items die zij nu hebben:

Tribal prints vind ik echt super leuk! Omdat de prints al best opvallen, zou ik de bodycon (£20.00)  en de legging (£20.00) heel simpel combineren. Ik vind persoonlijk dat een hoedje vaak een look wat extra’s geeft.
Het hoedje hierboven (£19.99) heeft een mooie beige kleur, ik ben benieuwd hoe die er in het het eruit ziet.  Ik heb namelijk een nieuw hoedje nodig!
De heels (£45.00) zou ik niet met de bodycon of legging dragen, maar River Island heeft echt mooie heels en wedges. Probleem is, de schoenen van River Island zijn heel hoog zijn en het is voor mij onmogelijk om er dagelijks mee doorheen te komen. Deze wedges (£64.99) lijken daarentegen wel wat makkelijker om op te lopen vanwege de extra platvorm aan de voorkant.

Surf of kijk zelf in de River Island winkel en schrijf je in.
Wie weet win jij wel die 200 euro (ka-ching) voucher!
Succes 😀

5 thoughts on “Win een €200 voucher van River Island

 1. Mireille

  Ik ga mee doen, jouw spulletjes zijn ook echt om verliefd op te worden, vooral die wedges!

  liefs Mireille.

 2. Myrte

  dankzij jouw artikel heb ik de 200 euro voucher gewonnen! dusss eigenlijk wilde ik je even bedanken, anders was ik er nooit opgekomen. echt geweldige site bytheway, ik check ’em zeker bijna elke dag! ik ben meer een meelezer ipv. iemand die comments plaats, maar het moest wel even gezegd worden. ook super mooie foto’s! en nu ik toch bezig ben; waar heb je jouw fish eye lens gekocht? & heeft ie een naam? 

  1. Anonymous

   Aah gefeliciteerd! Super leuk om te horen dat het ”door mij” komt! 
   Fish eye lens is een kopstukje op mijn normale lens. Ik zou niet weten hoe dieheet, maar je moet gewoon even op Ebay kijken en fish eye lens intypen en dan rond de 50 euro zijn ze! xx

Leave a Reply