shorthair-01
THE BOBLINE. I had a lot of hairstyles and colors so you can imagine how dead my hair was. If you follow me on instagram you could already see that I posted a picture of my new hair products. I really wanted to take care of my hair, but deep down I knew I just had to cut it a bit again to let it grow healthy. But this morning I woke up and thought: No this can’t be saved, I want something new and I want it today. So I went downstairs and ask for my dad to cut my hair (he usually cuts my hair because I can tell him how I want it exactly). And then there you had it, me back to a bobline.. feeling all new and better. But really, I only cut it because I hated my long hair and it really need to be cut. I’m that easy! haha.

-NL: Ik heb al vele haarstijlen en kleuren gehad, dus je kunt je misschien wel voorstellen hoe dood mijn haar was. Als je mij op instagram volgt, kon je al zien dat ik nieuwe haarproducten had gekocht. Ik wilde echt mijn haar beter verzorgen, maar diep van binnen wist ik dat ik mijn haren gewoon moest knippen. Vanmorgen stond ik op en dacht: Nee, mijn haar kan niet meer gered worden, ik wil iets nieuws en ik wil het vandaag. Dus ik ging naar beneden en vroeg op mijn vader mijn haar kon knippen (hij doet dit vaker want ik kan dan precies zeggen hoe ik het wil hebben). En zo was mijn haar weer in een boblijn, lekker fris en veel beter! Ik heb het echt alleen geknipt omdat ik mijn lange haren zo zat was en het geknipt moest worden.
shorthair-02
A while ago I had a discussion with my guy friends about girls and long hair. They obviously liked it all much better when girls had long hair and I wonder why that is. Maybe because it looks more feminine?  I think short hair could really look so beautiful on women! What do you think about boblines? (and mine?)

Een tijdje terug had ik een discussie met mijn jongens vrienden over meiden met lang haar. Zij vonden overduidelijk meiden met lang haar leuker en ik vroeg me echt af waarom. Misschien omdat het er vrouwelijker uitziet? Ik vind dat korter haar echt heel mooi bij vrouwen kan staan. Wat vind jij van boblijnen? (en die van mij?)

4 thoughts on “SHORT HAIR DON’T CARE

 1. wendy

  Staat je super! Ik zelf ben wel meer van het lang haar! Ik ben pas naar de kapper geweest en er is ook een hele stuk af. Dit was echt alleen omdat het nodig was. Ben super blij met me kapsel maar mis het wel een klein beetje. Maar kort haar vind ik ook heel mooi. Het moet je wel staan en hoe het model is. Toen Sylvia meis kort haar had vond ik het echt prachtig. Ik ging bijna naar de kapper om het ook zo te laten knippen. gelukkig heb ik het niet gedaan :).

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  http://www.facebook.nl/fabulousstylews

 2. Sam

  Ik vind je haar heel leuk zo en het staat je goed! Een boblijn kan heel mooi bij iemand staan, maar het moet bij je passen. Bij mij past het helemaal niet, dus houd ik het bij mijn lange haren hahaha.

Leave a Reply