One of my last year’s beauty resolution was that I wanted to buy more good nailpolish. I can tell you that that resolution failed -big time-. When I was in Germany I bought two nailpolish from the brand: Flormar. I wore the number 417 grey color one for a week and here is my review.

Eén de beauty voornemens van 2012 voor mij was om goede nagellak te kopen. Dit is mij totaal niet gelukt. Toen ik afgelopen week in Duitsland was, heb ik twee nagellakjes van het merk Flormar gekocht. Ik heb de nummer 417 in grijs een week gedragen en hier vind je mijn review.
omg-flormar-417-review-1

omg-flormar-417-review-2
This is my first grey polish, so I was pretty excited to try it on. The polishing went easy and I polished my nails with 2/3 layers. After about 5 till 10 minutes my nails were dry and good to do normal stuff, without messing it up.


Dit is mijn eerste grijze nagellak, dus ik was best enthousiast om het uit te proberen. Het lakken ging makkelijk en ik heb mijn nagels met twee tot drie lagen gelakt. Na vijf tot tien minuten waren mijn nagels droog en kon ik mijn dingen weer doen, zonder dat de lak werd geruïneerd.

omg-flormar-417-review-3
After one week the nailpolish is still pretty good on, except for the parts where you can see that my nails have grown.

Overall I am really positive about this nailpolish. It is cheap, dries fast, last long and it’s a pretty colour. Just what I want in a good nailpolish. I also have a black one, so I’ll be good for a while!
I bought the Flormar nailpolish at the store Er&Sie for €1,95 each.

Na een week zit de nagellak er nog best goed op. Alleen het gedeelte waar je ziet dat mijn nagels zijn gegroeid, is de nagellak er vanaf. Over het algemeen ben ik zeer positief over deze nagellak. Het is goedkoop, droogt snel, blijft lang zitten én het is een mooie kleur. Precies wat ik zoek in een goede nagellak. Ik heb ook een zwarte variant, dus ik ben wel voor een tijdje zoet! Ik heb de Flormar naggelak bij Er&Sie voor €1,95 per stuk gekocht.

Leave a Reply