outfit-whenitrains-01
WHEN IT RAINS. It doesn’t feel like winter to me at all! Where is the snow? I only see rain and it feels like an endless autumn. The good part is, is that I can still take outfit pictures outside without freezing! I am wearing some of my favorite  things that I don’t often wear: my animal printed coat and burgundy boots with heel. They make a pretty good match in my opinion! I’m curious what you think of this look, let me know in the comments 🙂

Nederlands: Het voelt helemaal niet alsof het winter is! Waar is de sneeuw? Ik zie alleen maar regen en het voelt als een eindeloze herfst. Het voordeel hiervan is dat ik nog steeds buiten outfit foto’s kan schieten, zonder het super koud te hebben. Ik draag in deze look een paar van mijn favoriete dingen die ik eigenlijk niet zo vaak aantrek: mijn dierenprint jasje en bordeaux enkellaarsjes. Ze passen naar mijn mening wel erg goed bij elkaar! Ik ben benieuwd wat jij van de look vind, laat het mij weten in de comments 🙂

outfit-whenitrains-02

outfit-whenitrains-03

outfit-whenitrains-04

outfit-whenitrains-05

outfit-whenitrains-06
Wearing: Top – Monki / Jeans – H&M / Jacket – River Island / Boots – Top Shop / Hat – Esprit / Watch GUESS Watches

Follow me on Bloglovin’ // Like OMG on Facebook

6 thoughts on “OUTFIT | WHEN IT RAINS

Leave a Reply