outfit-walk-with-me-01
WALK WITH ME. Yesterday I went to Amsterdam for some business. One of them was meeting up with Joyce from Just like Sushi and taking pictures. We strolled around the canals for a quiet place, because it was so crowded! We ended up in front of a nice looking house as you can see on the pictures. It’s always fun to meet up spontaneously, don’t you think?!

NL – Gisteren was ik in Amsterdam voor wat zaken, en één van de dingen was afspreken met Joyce Just like Sushi. Ze heeft super gave foto’s voor mij gemaakt. We liepen rond de kanalen voor een goed plekje, want jeetje wat was het druk in de stad zeg! We eindigden voor een leuk uitziende huis met een mooie trap, zoals je op de foto’s kunt zien. Het is altijd leuk om spontaan af te spreken vind ik! 


outfit-walk-with-me-02

 Since I am graduated now (still waiting for my official diploma graduation), quit my job at the supermarket, I am on an applying-for-jobs-tour. Hope I can get started soon! All this free time is fun, but I want to get started! Well, I am really not complaining, because  there are so many  things I am so grateful about, for example remember I participated with the Noisy May jeans contest? Well, guys… I WON. I will hear the details soon but they are going to get produced and will be in Vero Moda stores…how awesome is that? So, I am not stopping, still walking with a smile through life. This is just the beginning! Happy weekend.

Nu ik afgestudeerd ben (ik wacht nog steeds op de diploma uitreiking.. duurt eeuwig lijkt wel), mijn baantje bij de appie heb opgezegd, ben ik bezig met werk zoeken. Ik hoop dat ik snel kan beginnen, want al deze vrije tijd is wel leuk, maar ik heb zin om aan de slag te gaan! Achja, ik moet zeker niet klagen, want er zijn zoveel dingen waar ik dankbaar voor ben. Herinner je bijvoorbeeld nog dat ik mee deed aan de Noisy May wedstrijd? Nou, ik heb gewonnen! Ik hoor de details snel, maar de broek gaat echt geproduceerd worden en zullen in de Vero Moda winkels liggen…hoe awesome is dat? Dus, ik ben volop aan het genieten van mijn leven, want dit is pas het begin! Fijn weekend!

outfit-walk-with-me-03 outfit-walk-with-me-04 outfit-walk-with-me-05 outfit-walk-with-me-06Wearing: crop top Forever 21 / leather jacket Zara / trousers Primark / shoes River Island
Pictures: Joyce

2 thoughts on “OUTFIT | WALK WITH ME

Leave a Reply