outfit-new-furry-friend-01
FAUX FUR. For the last few years I loved faux fur coats, so when I went to Primark last week I couldn’t resist to buy it. I told myself not to buy any winter coats, but come on.. this one was meant to be worn by me, hihi 😉 Well other than that is my outfit not that special, just an all black  look for the cold days.

Sinds een paar jaar ben ik gek op nep bont jassen, dus toen ik naar de Primark ging afgelopen week, kon ik het niet laten om deze jas te kopen. Ik had mezelf beloofd om geen winter jas(sen) te komen dit jaar, maar deze moest gewoon door mij gedragen worden haha 😉 Nou, mijn outfit is niet echt zo bijzonder, gewoon een zwarte look voor de koude dagen.

outfit-new-furry-friend-02 outfit-new-furry-friend-03 outfit-new-furry-friend-04 outfit-new-furry-friend-05 outfit-new-furry-friend-06 outfit-new-furry-friend-07Wearing: sweater Forever 21 / trousers River Island / boots borrowed / coat Primark / necklace eBay

 

7 thoughts on “OUTFIT | MY NEW FURRY FRIEND

  1. Saranda Walgaard

    Ah hij is mooi! Ik wil ook haha maar heb al genoeg winterjassen (3 om precies te zijn) 😉
    Ik vind je sweater ook heel tof trouwens, maar lijkt me wel koud zo zonder je faux fur jas!

    xxx Saranda

Leave a Reply