outfit-maxi-bomber-01
MAXI DRESS + BOMBER JACKET. What a combination, two things what I personally don’t see people wear that often when I walk in the streets of my city. In my opinion a maxi dress with heels can look very feminine and that’s not really my thing. The bomber jacket with the beanie in this look makes it more bad-ass looking. Oh, clothes are so much fun.. all the mix and matching! What do you think of this look?

Een maxi jurk + een bomberjas. Wat een combinatie, twee items waar ik de mensen in mijn stadje niet veel in zie lopen. Ik vind dat een maxi dress met hakken een look heel vrouwelijk maken, maar dat is niet echt mijn stijl hé. De bomberjas met de muts maken de look iets meer bad-ass vind je niet? Oh, kleding is toch zo leuk.. eindeloos combineren! Wat vind jij van deze look?

outfit-maxi-bomber-02

outfit-maxi-bomber-03

outfit-maxi-bomber-04

outfit-maxi-bomber-05

outfit-maxi-bomber-06Wearing: Maxi Dress – Pull & Bear / Bomber jacket, Necklace – Primark / Beanie – Action / Bag – Michael Kors / Boots with heels – Zara

Follow me on Bloglovin’ // Like OMG on Facebook

8 thoughts on “OUTFIT | MAXI BOMBER

    1. ohmaygod

      Nee, ik ben bang van niet. ik heb het iig niet meer gezien. Had het vorig jaar (2012) in de sale gekocht voor 5 euro. Toen hadden ze er vet veel van. Waarschijnlijk niet zo geliefd haha

  1. wendy

    Staat je fantastisch! Ik wil ook zo graag maxi rokken dragen, maar omdat ik klein ben staat het niet ofzo. :(nnXxXnhttp://fabulousstylews.blogspot.comnhttp://www.facebook.nl/fabulousstylews

Leave a Reply