12.madhatter-01
CALL ME A MAD HATTER / english
Okay okay, I’m not that cray cray like the comic mad hatter character, but we do share an obsession for hats. I lost my favorite hat and after some years I thought it was time for a new one. Like beanies and caps, hats are a perfect addition to an outfit. I wore my hat with other new items. Last week I went to Rotterdam, because a friend of mine wanted to go shopping. I was surprised that the sale is still going on. The final pieces of the wintercollections were on sale and I scored a cropped knitted sweater for only 8 euro’s. The shoes are my new loves, and I wore them with my new favorite ripped jeans from Noisy May. I can’t wait to wear my hat and shoes more often, so you will definitely see them coming back in my future outfit posts! What do you think of this look? Happy Monday!

CALL ME A MAD HATTER / nederlands
Okay, ik ben niet zó gestoord als de mad  hatter stripfiguur, maar we delen samen wel een liefde voor hoeden. Ik ben mijn favoriete hoed kwijtgeraakt en na een paar jaar  is het wel tijd voor een nieuwe. Net zoals beanies en caps zijn hoeden een perfecte aanvulling op een outfit. Ik droeg mijn hoed met andere nieuwe kledingstukken. Afgelopen week ben ik namelijk met een vriendin naar de Rotterdam geweest, omdat ze wilde shoppen. Wat mij verbaasde was dat de sale nog steeds aan de gang is. De wintercollecties waren in de sale en ik scoorde nog een korte gebreide trui voor maar 8 euro.  De gebreide trui heb ik in deze look gecombineerd met mijn nieuwe enkellaarsjes en ripped jeans van Noisy May. Ik kan niet wachten om mijn hoed en boots vaker aan te trekken, dus je zult ze vast en zeker veel terug zien in mijn toekomstige outfit posts. Wat vind jij van de look? Fijne maandag!

12.madhatter-02 12.madhatter-03 12.madhatter-04 12.madhatter-05 12.madhatter-06Wearing:
Knitted Sweater / Pull & Bear
Ripped Jeans / Noisy May
Ankle Boots / & Other Stories
Leather Jacket / Zara
Hat / H&M

13 thoughts on “OUTFIT / MAD HATTER

  1. ish

    super leuke outfit, de hoed is echt mooi en ik vind de jeans so een mooie pasvorm hebbennnxx ishnnhttp://www.tiny-heart-beats.blogspot.com

Leave a Reply