outfit-allblack-and-papiercollier-01
PAPER ACCESSORIES. I-like-paper.com is an Berlin based platform and they released their new product: Papercolliers. They wanted me to wear it and I checked it out and loved the THYME necklace made by Monique Voigt. I like it because it’s black and white with cool graphical design. The Paper Colliers products are all made in Berlin and as the name already says it, it’s made from tearproof and waterresistant TYVEK ® paper, pretty awesome huh? I styled it with an all black look. Let me know what you think! Btw, I have such bad eyecircles! Need some good concealer to cover it up, any tips? 😉

I-like-paper.com is een bedrijf dat gevestigd is in Berlijn. Ze hebben een nieuw product uitgebracht namelijk, Paper Colliers. Het bedrijf wilde graag dat ik één van de kettingen in hun assortiment zou dragen, dus ik heb een beetje rondgekeken. Ik vond de THYME ketting, ontworpen door Monique Voigt super leuk! Het is zwart met wit en heeft een grafische print wat erg cool is. De Paper Colliers producten zijn allemaal in Berlijn gemaakt, en zoals de naam het al een beetje weggeeft, de ketting is gemaakt van papier (die overigens tegen water en moeilijk scheurbaar is).  Ik heb het gecombineerd met een all black look. Laat me weten wat je ervan vind! Ik heb trouwens super erge wallen onder mijn ogen! Ik heb een goede concealer nodig om het te verbergen, hebben jullie tips? 😉

outfit-allblack-and-papiercollier-02

outfit-allblack-and-papiercollier-03 outfit-allblack-and-papiercollier-04 outfit-allblack-and-papiercollier-05 outfit-allblack-and-papiercollier-06 outfit-allblack-and-papiercollier-07Wearing: necklace Paper Collier / jumper, tregging Forever 21 / shoes Monki

 

4 thoughts on “OUTFIT | ALL BLACK + PAPERCOLLIER

  1. Nena - Whatevergivesjoy

    Mooi! Ik kan de creamy concealer van Catrice aanbevelen (die zit in een potje), maar ook de fake up van benefit 🙂

Leave a Reply