11.aos-boots-01

& OTHER STORIES LEATHER ANKLE BOOTS / english
A friend of mine had these exact look-a-like boots from COS that she has for a few years now. Everytime she wears them, I still like them. She has a more classy simple style, so it totally fit her. The last half year I have been buying less clothing and shoes, because I want to invest in more key items. Including real leather ankle boots that are timeless, just like the ones my friend has. I browsed through the & Other Stories webshop and I found my perfect ones and I put them on my wish list (you can still see it below on my blog!). Now I must say that I got these as a gift from my boyfriend, super sweet right?! I’d say these ankle boots are close to perfection (I still have to walk in them for a whole day), because I can’t think of a more simple leather boot than this. Thanks Oli! <3

& OTHER STORIES LEREN ENKELLAARSJES / nederlands
Een vriendin van mij heeft deze exact dezelfde enkellaarsjes al jaren, maar van de COS. Elke keer als ik ze haar zie dragen, vind ik ze echt nog steeds geweldig. Ze heeft een meer simpele klassieke stijl, dus het past helemaal bij haar. Het laatste half jaar heb ik niet zo veel geshopt, omdat ik meer in wat key items wil investeren. Dus ook voor leren enkellaarsjes die tijdloos zijn, net zoals die van m’n vriendin. Ik surfde op de & Other Stories webshop en had mijn perfecte paar gevonden. Wat ik wel even moet zeggen is dat ik ze van m’n vriend heb gekregen, super lief hé?! De laarsjes komen dichtbij perfectie, want ik weet nog niet hoe ze precies lopen! Mijn test is altijd gewoon er een hele dag mee lopen. Verder dan dat kan ik mij geen andere simpele leren enkellaarsjes voorstellen.

11.aos-boots-02 11.aos-boots-03 11.aos-boots-04

 

5 thoughts on “& OTHER STORIES LEATHER ANKLE BOOTS

Leave a Reply