ombre-01
WHAT? Oh oh oh, I change my hair color so often that you can imagine how dead my hair is! I went to Düsseldorf, Germany last saturday and the hair products are so much cheaper than in The Netherlands. I couldn’t resist buying hair dye when I was at the DM and I already tried out the L’oréal Préférence color ombrés hair dye when I was blond few months ago.

Nederlands: Waaaat? Ja, ik kleur mijn haar zo vaak dat je je wel kunt voorstellen hoe dood mijn haar is! Afgelopen zaterdag was ik in Düsseldorf en de haarproducten daar zijn zooooveel goedkoper dan hier in Nederland. Als je naar Duitsland gaat raad ik je echt aan om langs de DM of Rossman te gaan om zulke dingen in te slaan! Natuurlijk kon ik mijzelf niet weerhouden om iets te halen en kocht ik de L’oréal Préférence color ombrés haarverf in koperrood. 

ombre-02
It is a really good hair dye if you want an ombré look! I got a copper colored one this time, and yes i already had red hair before but I wanted to keep my black hair for a while now so ombré is a good option to mix it up a bit. The dye is pretty strong and I think I got a bit of headache of smelling it too much.. all that chemicals… but the result turned out good so nothing to complain about!

Ik heb deze haarverf al gebruikt toen ik blond was en hij beviel me erg goed, enige nadeel is dat het een sterke chemische geur heeft, bah. Maar ik ben erg blij met het resultaat, dus mocht je een ombré look willen, dan raad ik je deze haarverf aan. Ja, ik had al eerder roodachtig haar gehad, maar ik hou het dit keer even op zwart en mix het dan met zo’n kleurtje. 

ombre-03

The hairdye was around 6,50 euro’s in DM Germany and in the dutch webshops for around 17 euro’s.
De haarverf kost in DM in Duitsland rond de 6,50 euro en in de Nederlandse webshops kun je em’ krijgen voor ongeveer 17 euro.

 

One thought on “OMBRÉ ALL THE WAY

Leave a Reply