new-in-vans
These Vans are everything I ever wanted. I wanted the normal SK8 high version at first and then I saw them in leather some months ago. Few weeks ago I bumped into those two combination wíth a platform sole. Perfect combination! It was hard to find them, because my size wasn’t available anywhere. The best boyfriend ever helped me finding these babies (google page 13!!)on Jake Shoes! I loooove them.

Deze Vans zijn perfect! Ik wilde eerst al de normale hoge variant en toen kwam ik ze tegen in leer. Een paar weken terug zag ik dezelfde paar maar met een plateauzool.. geweldige combinatie! Het was lastig om ze te vinden, omdat er alleen maar grote maten verkrijgbaar waren op het internet, of ze waren uitverkocht. Mijn beste vriendje hielp me deze schatjes vinden op Google (pagina 13!!). Ik heb ze van Jake shoes en de levertijd was best snel! Ik ben verliefd!
new-in-vans1

Leave a Reply