tiger-3d-glasses
A TIGER WITH 3D GLASSES, WHAT?
Kenzo made the tigerhead print really populair and obviously there are a bunch of fakes out there. I can’t afford an overpriced sweater, but I do like me some tiger prints. So when I saw this super cheap and funny t-shirt on eBay, I had to buy it. They have it also in beige and it was only 5,88 dollars. Find yours here. What can I say, I love eBay!

Een tijger met een 3D bril? Ja, dat is de print op mijn nieuwe t-shirt van eBay. Kenzo heeft de tijgerkop erg populair gemaakt en er zijn heel veel nagemaakte varianten in winkels. Ik heb geen geld voor een overpriced trui, maar ik hou wel van een tijgerprint. Dus toen ik dit super goedkope t-shirt op eBay zag, moest ik hem natuurlijk hebben. Je kunt hem hier halen.

4 thoughts on “NEW IN | TIGER WITH 3D GLASSES T-SHIRT

Leave a Reply