tangleteezer
THE TANGLE TEEZER. Maybe you’ve already heard of this hair brush and if not…it’s not just a brush, but in my opinion it’s an AWESOME hairbrush. I made a video to show you what it does. I love it that it’s light, but the price is a bit much for a brush. Normally it’s around 14,95 euro’s, but I got it on eBay for around 7-10 euro’s. The Tangle Teezer comes in several colors and prints, but I chose for the gold one (very shiny me likey!). 

Misschien heb je al eens van het product “Tangle Teezer” een haarborstel dat echt wonderen doet, in mijn ogen. Ik heb een video gemaakt waarin ik laat zien hoe het werkt. De borstel weeg amper iets en het kost normaal rond de 14,95 euro. Ik heb hem van eBay voor 7-10 euro, het is misschien een beetje prijzig maar ik vind het toch echt een investering. Er zijn verschillende kleuren en prints verkrijgbaar en ik heb voor de gouden variant gekozen. tangleteezer2
Tell me if you liked this video, because I am planning on doing more video’s now since I got a brand new Canon 700d! You can also give me some feedback, always appreciated! 🙂

Laat me weten wat je van de video vond, want ik ben van plan om hier meer mee te doen sinds ik nu een nieuwe Canon 700d hebt! Of als je tips hebt, laat mij weten ik waardeer het! 🙂

You can get it here on eBay.

4 thoughts on “MY FAVORITE NEW PRODUCT: TANGLE TEEZER

 1. Melissa Meussen

  Dit lijkt me echt zo’n fijne haarborstel, ik ga hem ook eens aanschaffen denk ik!
  Leuke blog, ik volg je nu via Bloglovin 🙂
  x

 2. Nena - Whatevergivesjoy

  Ik heb hem in de normale grootte en die is fluoroze! Hij werkt zo heerlijk 🙂

  Het filmpje was erg leuk om te zien. Maar er is steeds een geluid dat terugkomt. Een soort van getrommel of getril. Misschien de camera die scherpstelt. Geen idee…?

Leave a Reply