vine-appVine is a new app available for the iPhone and iPod Touch. With this app you can create short looping video’s in a simple way. It’s a bit of a same concept as instagram (without the filters though!), but in motion! Here are some of my video’s. You can find me at the name of “May Bui” and make sure to follow me! I need to follow more people, so give me your account name if you have one 🙂

Vine is een nieuwe app verkrijgbaar voor de iPhone en iPod Touch. Met deze app kun je op een simpele manier korte looping video’s creëren. Het heeft een beetje hetzelfde concept als instagram (geen filters helaas), maar met bewegend beeld. Hier zijn een paar van mijn video’s. Je kunt me vinden op “May Bui”, zorg dat je mij volgt! Ik moet meer mensen volgen, dus geef me jouw account naam als je er één hebt 🙂

VIDEO 1 | VIDEO 2 | VIDEO 3 | VIDEO 4 | VIDEO 5 |

& DON’T FORGET TO JOIN MY BRUNOTTI-FASHIOLISTA GIVEAWAY!
VERGEET NIET OM MEE TE DOEN MET DE GIVEAWAY

One thought on “MUST APP | VINE

Leave a Reply