xmas-dinner-01

MERRY CHRISTMAS! Last saturday Christmas came early at my house. Me and my brother organized a little Christmas dinner party with some friends. It was a big succes, because everyone had fun and we had some nice food! While I am in the south of The Netherlands now, at a place in the middle of nowhere celebrating Christmas with church people (remember, Jesus was born on Christmas day) I hope you will have a super nice time with friends and family. xx

Vrolijk kerstfeest! Afgelopen zaterdag was kerst al bij mijn huis gearriveerd. Ik en mijn broer organiseerden een dinner met een paar vrienden. Het was heel erg leuk en gezellig! Ik ben nu in Limburg kerst aan het vieren met mensen van de kerk, ergens in de middle of nowhere zitten we in een huisje (want vergeet niet dat Jezus was geboren op kerst!). Ik hoop dat jullie een hele fijne tijd zullen hebben met familie en/of vrienden. xx
xmas-dinner-02 xmas-dinner-03 xmas-dinner-04 xmas-dinner-05Photo’s taken with a Fuji Instax camera

 

Leave a Reply