Gulbin-Trainmore-19

 

MAY TIME WITH…GULBIN. In this category I shoot pictures and do short Q&A with people that are just simply inspiring or awesome. Today it’s time to meet a twenty-tree year old blogger (Brownies&Dumbells) that has a passion for fitness, Gulbin Uysal. I met her a over a year ago when we had a school project together. A girl that knows what she wants and a hard worker. Get to know her more in this post and check out the result of a photoshoot I shot with her last friday in the Train More The Hague gym.

Ontmoet Gulbin Uysal, een 23-jarige blogger dat een passie heeft voor fitness. Ik heb haar meer dan een jaar geleden ontmoet toen we samen in een minor groep zaten op school. Ze is een meid dat weet wat ze wil en een harde werker. Maak hier kennis met haar en bekijk het resultaat van de photoshoot die ik voor haar heb geschoten. 

Facts: studies economics and as a weight consultant / amateur pastry baker
Feitjes: studeert Commerciële Economie en gewichtsconsulent / amateur patissier 

Gulbin-Trainmore-01

Gulbin: Currently I am pushing my limits when it comes to sports and training. What does that means exactly is that I train at least five days a week in the gym, like ”one of the guys”. Preferably I train as hard as possible, to see what works best for me. I have been training since I was 18, but since January/February I started a complete lifestyle change. That means eating clean and working hard with dumbells. I went from slim to fit.

Gulbin: Ik ben op dit moment eigenlijk mijn grenzen aan het verleggen op het gebied van sport en trainen. Wat dat precies inhoud? Eigenlijk sta ik minstens 5 dagen in de week in de sportschool als ‘one of the guys’ te trainen. Het liefst zo zwaar mogelijk. Kijken wat voor mij het beste werkt. Ik fitness al sinds mijn achttiende, maar ben pas sinds januari/februari aan een complete lifestyle change begonnen. Clean eten en keihard in de weer met de dumbells. Zo ben ik van slank naar fit gegaan.

Gulbin-Trainmore-06

My goal is to get as fit as possible. Last weekend I participated with the Flexcup for the Bikini-Fitness class and that was something that I liked. I want to put my name on the map as a fitness atlete and a lifestyle coach, which I am trying to do through my blog~ helping people to get a healthy lifestyle through the right diet and physical exercise. Not only am I doing that; begin 2015 I want to launch a new concept, which I am currently working on.

Mijn doel is zo fit mogelijk te worden. Heb afgelopen weekend meegedaan aan de Flexcup voor de klasse Bikini-Fitness en dat is wel iets wat mij bevalt. Verder wil ik mijn naam op de kaart zetten als fitnessatlete en lifestylecoach. Dat probeer ik met Brownies&Dumbells (mijn blog) te doen. Mensen helpen een gezonde lifestyle aan te nemen doormiddel van de juiste voeding (en lichaamsbeweging). Maar daar zal het niet bij blijven. Begin 2015 wil ik een nieuw concept lanceren. Daar wordt nu nog hard aan gewerkt.

Gulbin-Trainmore-14Gulbin-Trainmore-09Gulbin-Trainmore-11

When it comes to my inspiration about sports, it’s Bella Falconi. I think she way she lives and her physical appearance are great. In general my inspirition is my mom and sister, because of them I can stay motivated and ambitious. There are a lot of quotes that speaks for me, but I would say: “Train like a man, look like a goddess” is one of my favorites.

Mijn inspiratie op sportgebied is Bella Falconi, haar manier van doen en fysiek vind ik echt geweldig. Verder zijn mijn algemene inspiratie altijd mijn moedertje en zusje geweest. Voor hun blijf ik gemotiveerd en ambitieus. Er zijn heel veel Quotes die mijn mantra weerspiegelen, maar ik zou zeggen: Train like a man, look like a goddess.
Gulbin-Trainmore-04

My favorite cheatmeal is just anything with chocolate. I can’t live without it, and dark chocolate is actually healthy.

Mijn favoriete cheatmeal is toch iets met chocola. Kan niet zonder. En pure chocola is hartstikke gezond (met mate).
Gulbin-Trainmore-21


For all the ladies that want to start with training: be realistic with your goals. Make sure to check if you eat good and start with muscle training. The more muscles, the more you burn your calories. You shouldn’t want anything too fast, so see what works best for you and especially enjoy your physical exercises.

Voor alle dames die willen beginnen met trainen, wees realistisch met doelen stellen. Bekijk eerst ook eens even of je wel goed eet en begin eens met spieren trainen. Hoe meer spier, hoe meer calorieën je verbrand. Je moet niet te snel iets willen, kijk wat voor jou het beste werkt en vooral plezier hebben in lichaamsbeweging.

 

4 thoughts on “MAY TIME WITH | GULBIN FROM BROWNIES&DUMBELLS

Leave a Reply