200113-rings01

PUT A RING ON IT. My mom wasn’t a big fan of all of my ear holes, but she supported me when I went for my second one some years ago. The third one I got two years ago and my Helix piercing I got over two months now. I have been wanting a Helix piercing since I was 14! Before I bought my new simple silver earrings I always had cheap ear studs and somehow I always lost them. Hopefully I will pay more attention with my new ones! Also as you can see, I bought myself some new simple rings (I lost my old ones!) from Revival London. They have super cool jewelry so it was hard to resist them all!

Nederlands: Mijn moeder is niet zo’n fan van mijn vele oorgaatjes. Een aantal jaar geleden was ze erbij toen ik mijn tweede gaatje liet zetten. Mijn derde oorgaatje had ik twee jaar geleden gezet en ik heb sinds twee maanden een Helix piercing. Ik wilde die piercing al echt sinds ik 14 was!  Ik heb recentelijk simpele zilveren oorringen gehaald, want ik droeg eerst goedkope oorknopjes van de H&M die ik zo snel verloor. Ook heb ik nieuwe ringen gekocht van Revival London. Ze hebben echt super toffe sieraden, dus het was moeilijk om een keus te maken! Ze hebben nu sale bij de V&D, dus kijk snel nog of jij leuke Revival London items kunt scoren!


200113-rings02
Follow me on Bloglovin’
// Like OMG on Facebook

2 thoughts on “LOTS OF RINGS

Leave a Reply