mac-ruby-woo-01
MAC RETRO MATTE RUBY WOO. A while ago I already wrote about my favorite red  lipsticks and I can add another one to the red collection: the MAC Retro Matte Ruby Woo. The name says it already ”matte” and I love matte lipstick. Even though they have a much higher chance of making your lips look dry, if it’s applied good, then it looks so nice. The color of the Retro Matte is not too bright and not too dark, so in my opinion it’s a perfect color for me to wear it often. Rihanna has also a collection in collaboration with MAC and there is this one beautiful dark purple matte one. Okay I’m gonna stop before I crave for more. What do you think of the color?

– NL: Een tijdje terug schreef ik al over mijn favoriete rode lippenstiften en ik kan nu een nieuwe toevoegen aan mijn collectie rode lipsticks: de MAC Retro Matte Ruby Woo. De naam zegt het al: “matte” en ik houd van matte lippenstift. Ook al is de kans groot dat je lippen er droger uit kunnen zien, als het er goed op zit dan ziet het er echt mooi uit! De kleur van de Retro matte is niet te fel en ook niet te donker, dus naar mijn mening is het de perfecte kleur om het vaak te dragen. Rihanna heeft ook een samenwerking met MAC gedaan en in die collectie zit er een mooie donker paarse matte variant in. Okay, ik stop voordat ik meer wil! Wat vind je van de kleur?

mac-ruby-woo-02 mac-ruby-woo-03

3 thoughts on “LIPSTICK MAC RETRO MATTE – RUBY WOO

Leave a Reply