giveawaynoisymay1
I AM GIVING 5 PAIRS OF MY NOISY MAY JEANS AWAY!

Great news to ALL of you! I can give 5 pairs of my designed Noisy jeans away. The jeans have been available for a month in selected Vero Moda stores in The Netherlands now. In some stores they are sold out too, how awesome is that! I had some really nice responses from my readers and I am happy to give these exclusive jeans away.

What do you have to do?

– Leave a comment in this blog post below: why you want to win + e-mail + jeans size
– Follow Noisy may on INSTAGRAM (add your instagram name in comment blog post below)
– Like OHMAYGOD on FACEBOOK
Extra winning chance: share THIS POST on your Facebook (+ mention @ OHMAYGOD so I can see you tagged me!)

There are only 5 sizes available: 1×27 / 2x 29 / 2×30 / 1x 30

IMPORTANT: I will announce the 5 winners in two weeks on my birthday (sunday 4 may). It could be that you win and the right size isn’t available anymore so please let me know which size you want as second option.

giveawaynoisymay2

giveawaynoisymay3*I am wearing a size 27
10 thoughts on “INTERNATIONAL GIVEAWAY / WIN MY NOISY MAY JEANS (5x)

 1. Desirée

  You are always unique! (desidesiree@hotmail.com, size 29) Omdat ik met de 2 minuten stilten altijd aan jou denk! Weet je nog… 🙂

 2. Judith Huls

  Zoooo gaaf! Mijn reden om mee te doen: sinds ik aangekomen ben heb ik deze maand al 6(!) paar broeken besteld in een maatje groter.. maar ook die heb ik allemaal weer mogen terugsturen! 🙁 ik hoop dat dit mijn perfecte jeans wordt.

  Ik heb alles gedaan ( op de extra kans na). Maat 30. Instagtamnaam juudithhuls. Email: judithhuls@hotmail.nl

  XO

 3. Kristel

  Ik wil er 1 omdat ik de laatste tijd train, en vind dat ik nu een nieuwe paar jeans heb verdient ^^ maat 30 en instagram naam is Kr1zzel. 🙂

 4. Tra-My Pham

  Wauw! Ik doe mee! Ik zou hem heel graag willen winnen omdat ik al een tijdje op zoek ben naar dé jeans die niet te basic zijn maar alsnog iets hebben en deze zijn perfect. maat: 27 (niet beschikbaar, dan 29)

  Ik heb alles gedaan! 🙂
  facebook: Tra-My Pham
  instagram: mytje_
  email: my._@live.nl

 5. Kimberley

  Wat leuk! Ik zou deze ontzettend graag willen winnen! Vind hem zo gaaf en orgineel en het past echt bij mij! Size 27 (als die hetzelfde als H&M valt, heb normaal 26). x

 6. Hanne

  waaahhh need thiss! Deze broek is perfect juist door dat leren accent, ik zoek al heel lang een broek met leren accentjes zonder dat het gelijk een slettenbroek is, zag je winactie op instagram en moést mee doen! Graag in maat 30, en anders 29. (:
  IG. hanneehearts
  FB. Hanne van Roessel
  Email. vanroesselhanne@gmail.com

 7. Lise

  Hoi!
  Jammer dat mijn maat er niet bij zit. Heb een maat 32, haha. Hele leuke winactie, May! Ben nog altijd een beetje trots als ik zie hoe een schrijffoutje uiteindelijk tot deze naam is ontwikkeld! Keep up doin’ the good work girl 😉 En toch even je FB pagina geliked en gefollowed op instagram.

  Groetjes!
  IG: Egenvilja
  http://liseheijnen.wordpress.com/

Leave a Reply