Holland is flat and it doesn’t have mountains, so that’s a big difference between Holland and Germany. My boyfriend lives on a mountain so him, me and brother took a hike to the top of the Jusi Berg.

If you seen my post on instagram you could’ve seen a before and after picture. It was really tiring for me, cause I am not fit. So it must have been really entertaining to see me getting up there. We had an amazing view from of the village and we could also see a bit of the city Stuttgart. So it was all worth it. I’m back in Holland now, but I’ll be in Germany in two months again! I had a really fun time. Have you been hiking on a mountain before?

NL: Nederland is plat en heeft geen bergen, wat een groot verschil is tussen deze twee landen! Mijn vriend woont op een berg, dus ik, hij en mijn broer maakten een wandeling naar de top van de Jusi berg. Als je mijn Instagram post al hebt gezien, zag je een voor-en-na foto van deze wandeling. Het was erg vermoeiend voor iemand zoals ik, zonder conditie. Het zal vast en zeker erg lachen zijn geweest om mij te zien ploeteren om een berg op te komen. We hadden een geweldig uitzicht op het dorp en we konden ook de stad Stuttgart in de verte zien. Ik ben nu weer terug in het Kikkerlandje, maar ik ben over twee maanden weer in Duitsland. Ik had echt een leuke tijd daar. Ben jij weleens wezen hiken op een berg?

jusi-berg-1

jusi-berg-2

jusi-berg-3

jusi-berg-4

jusi-berg-5

jusi-berg-6

jusi-berg-7

One thought on “Fun on the Jusi Berg

Leave a Reply