Dr.Martens-Burg-01

BEST BOYFRIEND IN THE WORLD. What is better than having someone you love and on top of that person also gives you the shoes you love (like the Dr Martens 1460 boot)? I say this would be the best! When I bought my second hand pair of black docs for only 35 euro’s,  I was sold. They are really one of the best shoes to walk in. It’s no surprise I was craving for more. Sadly the other colors aren’t that often available for that cheap second hand, so they just were on my wish list. For my boyfriend it’s easy to buy me stuff, since I always put things that I really want online haha! He and my best friend hinted a couple of times about my Dr Martens and my size so I secretly hoped that he would buy me that for Christmas, because he said he had something awesome. I slapped him first when I opened up the present, because these pair of boots aren’t exactly that cheap! I am really happy with the boots and really got to walk them out a lot, because I had blisters the first time walking in them. I like them more trashed out, because they look tóó new now. These are boots for life! I can imagine me as an old lady wearing these haha. Do you also have Dr Martens and what do you think of them?

– NL: Ik heb echt het beste vriendje van de hele wereld! Wat is er beter dan iemand hebben die van je houdt, en die je ook schoenen geeft waar jij gek op bent? Ik zeg dat dit toch wel een goede combinatie is. Toen ik mijn tweedehands paar Dr Martens had gehaald, was ik verkocht. Ze zijn echt geweldig om in te lopen, dus het is ook geen verrassing dat ik naar meer smakte. Jammer genoeg verkopen ze de andere kleuren niet vaak voor goedkoop tweedehands, dus ze stonden gewoon netjes op mijn wish list. Het is voor m’n vriend makkelijk om dingen voor mij te halen, omdat ik altijd de dingen die ik wil gewoon op m’n blog en social media plaats. Hij en mijn beste vriendin gaven al wat hints weg wat ik voor kerst kreeg, dus ik hoopte stiekem heel erg dat ik de Cherry Red Dr Martens zou krijgen. Toen ik mijn cadeau open deed, gaf ik mijn vriend wel even een tikje – want de schoenen zijn niet bepaald goedkoop! Ik moet ze nog heel erg uitlopen, omdat ik ze na de eerste keer al echt blaren van kreeg. De schoenen zijn er ook beter uit als ze gedragen zijn naar mijn mening. Ze zien er nu gewoon té nieuw uit. Dit zijn echt laarzen die ik voor altijd zal gaan dragen! Wat vind jij van Dr Martens?
Dr.Martens-Burg-02

4 thoughts on “BOOTS FOR LIFE: DR MARTENS 1460

  1. Yak Man

    aaah, ze zijn echt heel erg gaaf zeg! 😀 Super lief van je vriendje ^^. Hoe vallen dr martens eigenlijk? (groter of kleiner?) Want als ze groot vallen kan ik heel misschien mijn voeten in een maat 34 kindermaat proppen :’D

    1. ohmaygod

      Ze vallen precies eigenlijk. Ik heb maatje 36/37 en k heb nu 36 gekregen wat precies goed zit.. ik denk als ik ze uitloop dat ze dan fijner zitten! xx

Leave a Reply