blog-crush-hanna-stefansson
I love swedish bloggers! And a part of my job is to find new and cool bloggers. When I saw the blog of Hanna Stefansson I was sold. She has a simple but a remarkable style. Here are some of my favorite looks of her.

Ik hou van zweedse bloggers. Een taak wat ik moet doen op werk is om nieuwe en coole bloggers te vinden. Toen ik de blog van Hanna Stefansson zag, was ik verkocht. Haar stijl is simpel, maar toch opvallend. Hier zijn een paar looks die ik leuk vindt.

blogcrush-hanna-2

blogcrush-hanna-3

blogcrush-hanna-4

blogcrush-hanna-5

blogcrush-hanna-6

blogcrush-hanna-7
Pictures: Hanna Stefansson

3 thoughts on “BLOG CRUSH | HANNA STEFANSSON

    1. ohmaygod

      Afstudeerstage, maar ik doe ook het werk voor Content & Community Management voor STYLIGHT NL 🙂 xx

Leave a Reply